Brazilske vježbe za zategnutu zadnjicu
Ilustracija

Želja svake žene

Brazilske vježbe za zategnutu zadnjicu

Nije lako dostići, ali mukotrpmim radom sve je moguće.

Pratite uputstva kako da izvedete sljedeće tri vježbe:

Vježba 1

Ispravite se, a noge razdvojite u širinu kukova. Sagnite se u polučučanj tako da stopala ostanu ravna na podu, a koljena pod uglom od 90 stepeni. Iz polučučnja istupite lijevom nogom prema naprijed, vratite se u polučučanj, pa istupite desnom nogom. Ponovite ovu vježbu 30 puta.

Vježba 2

Iz polučučnja istupite lijevom nogom unazad, ruke izbacite prema napred. Vratite se u polučučanj pa isto ponovite s desnom nogom. Sa svakom nogom napravite seriju od 30 naizmjeničnih ponavljanja.

Vježba 3

Lezite na bok i podignite obije noge 5 centimetara od poda. Gornju nogu lagano podižite do visine ramena, pa je zatim polako spustite. Donju nogu neprekidno držite u vazduhu – nekoliko centimetara od površine na koju ste naslonjeni bokom. Ponovite vježbu 30 puta, pa se okrenite na drugi bok. Za maksimalne rezultate, na zglobove stavite tegove od jednog kilograma.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.