Vaterpolisti Mađarske prvi finalisti
Deneš Varga

Evropsko prvenstvo u Budimpešti

Vaterpolisti Mađarske prvi finalisti

U fantastičnoj atmosferi na bazenu "Alfred Hajoš" izabranici Tibora Benedeka su poslije velike borbe savladali Italiju sa 8:7. Odlučujući gol dao je Deneš Varga nepun minut prije kraja meča.

Mađarska je vodila praktično tokom cijele utakmice. Od startnih 3:1, domaća selekcija imala je uglavnom prednost, a Italijani su uspijevali da izjednače rezultat u nekoliko navrata.

Posljednji put je Kampanjina ekipa poravnala kod rezultata 7:7 kada je na dva minuta prije kraja pogodio Filjoli. Čak su nakon toga prokockali napad za vođstvo, a to je kaznio pomenuti Varga.

Sa tri gola Hošnjanski je bio najbolji kod Mađara, dok je sa druge strane dva puta pogodio Galo.

U drugom polufinalu od 20.30 igraju Crna Gora i Srbija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.