Perović: Odlučiće bolja fizička sprema
Crnogorcke "Ajkule"

Nijanse će odlučiti

Perović: Odlučiće bolja fizička sprema

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Ranko Perović, vjeruje da će nijanse odlučivati u polufinalnom duelu protiv Srbije na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Crna Gora i Srbija po peti put odmjeriće snage na evropskim prvenstvima, a oba tima imaju po dvije pobjede do sada.

Perović je istakao kako je Srbija u posljednje vrijeme redovan protivnik u završnici velikih takmičenja te da očekuje neizvjestan i težak meč.

- Više fizički nego taktički se poznajemo jako dobro. Nekih velikih taktičkih iznenađenja ne može da bude. Po meni odlučiće trenutna inspiracija i bolja fizička sprema. U svakom slučaju sve je otvoreno, i možemo da igramo sa njima Moramo da budemo maksimalno oprezni na te neke njihove udarne igle. Prije svega mislim na Filipovića, Pijetlovića i Prlainovića. Moramo biti maksimalno koncentrisani, ne smijemo da im dajemo lake faulove na pet metara, jer su tada mnogo opasni. U ostalim segmentima igre možemo da im pariramo, kada su u pitanju plivanje i snaga tu smo izjednačeni - kazao je Perović, a prenosi zvanični sajt VPSCG.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.