Snimak iz sirotišta koji će vas razniježiti
Ilustracija

Pogledajte video

Snimak iz sirotišta koji će vas razniježiti

Nik Grejva je nakon dvonedeljne posjete Kejptaunu propustio let kući iz Južne Afrike, kako bi ostao i pomagao u jednom tamošnjem sirotištu.

Otada Nik i njegov brat Kris dva puta godišnje putuju kako bi radili sa djecom u ovom sirotištu, koje im je “postalo kao druga porodica".

U jednoj od ovakvih posjeta, napravili su i ovaj video snimak, Svojom GoPro kamerom. 

Nakon šestomjesečne razdvojenosti, djeca su bila i više nego uzbuđena da ponovnog susreta sa Krisom i Nikom.

Zajedno su plesali, dok ne popadaju od umora, jeli su ukusnu hranu, a imali su i malu zabavu kraj bazena. Operacija ”odličan provod” uspješno je obavljena.

 
(Blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.