Neriješeno: Crna Gora i Italija  6:6
Ilustracija

Derbi 4. kola A grupe Evropskog prvenstva u Budimpešti

Neriješeno: Crna Gora i Italija 6:6

U ključnom okršaju za prvo mjesto "ajkule" i "azuri" remizirali, pa odluka o direktnom putniku u polufinale pada u posljednjem kolu.

Na kraju, odluka o prvom mjestu nije konačna, ali remi protiv Italije (6:6) više odgovara Crrnoj Gori - Italija trenutno ima za četiri pogotka bolju gol-razliku i čeka je duel sa neugodnom Grčkom u posljednjem kolu.

Crnogorski vaterpolisti, s druge strane, u ponedjeljak od 11.30 časova igraju sa Gruzijom.

Kada se sve sabere, ovaj remi je "ajkulama" jednak pobjedi, jer je Gruzija realno ekipa za popravljanje gol-razlike. U prilog tome govore i dosadašnji rezultati na EP.

Gruzijci su od Italije izgubili sa deset golova razlike (15:5), od Grčke devet (15:6), a četiri od Rusa (16:12).

Crna Gora je protiv Italije samo jednom vodila (5:4), a onda se spasavala poraza u posljednjim sekundama.

Remi je potpisao Nikola Janović 15 sekundi prije kraja utakmice u napadu s igračem manje.

 

(Vijesti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.