Sjutra start SP u Makedoniji
ilustracija

Do 3. avgusta

Sjutra start SP u Makedoniji

Makedonija će od sjutra do 3. avgusta biti domaćin kadetskog prvenstva svijeta za rukometašice, na kojem će nastupiti i reprezentacija Crne Gore.

Crnogorske rukometašice, koje će sa klupe predvoditi Maja Savić, igraće u D grupi, u Ohridu, sa Portugalom, Hrvatskom, Francuskom, Angolom i Kinom.

Sjajna generacija na prošlogodišnjem prvenstvu Evrope osvojila je peto mjesto, dok je zlatna bila na Mediteranskom šampionatu.

U A grupi, u Skoplju, igraće Švedska, Brazil, Južna Koreja, Tunis, Kazahstan i Holandija, rivali u B grupi, u Ohridu, su Rusija, Mađarska, Norveška, Paragvaj, Kongo i Japan, a u C grupi, u Strumici, Danska, Rumunija, Makedonija, Uzbekistan, Njemačka i Argentina.

Plasman u osminu finala, nakon pet kola, izboriće po četiri najbolje selekcije iz grupe. 

Crna Gora će na startu šampionata, sjutra u 18 sati i 30 minuta, igrati sa Francuskom.

Portugal i Angola sastaće se u 16 sati i 15 minuta, dok će duel Hrvatske i Kine početi u 20 sati i 30 minuta. (cdm.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.