Vježbe koje će vam pomoći da oblikujete tijelo i učvrstite mišiće
Zorica Ostojić

Za savršeno oblikovano tijelo

Vježbe koje će vam pomoći da oblikujete tijelo i učvrstite mišiće

Nemoguće je dobiti savršeno oblikovano tijelo preko noći, ali kad poželite da se osjećate samopouzdanije postoje vježbe koje će vam pomoći da na brži način učvrstite i oblikujete kritične zone.

Vježbanje tjera krv u mišiće, pa se cijelo tijelo čini čvršćim i sa više definicije, a znojenje će podstaći vaše tijelo da izbacuje otrove i višak vode iz tijela i tako izraziti mišiće još više.

Ako nemate puno vremena, radite vježbe koje pokreću najveće mišićne grupe - zadnjicu, stomak, ruke i bedra.

Vježbajte prema ovim uputstvima, i svaku rutinu ponovite 4 puta.

1. Iskorak

Iskorak je odlična vježba za zadnjicu i noge, a napraviće čuda i kao kardio trening. Ponovite 20 puta.

2. Udarci unazad

Ova vježba zategnuće i podići vašu zadnjicu . Ponovite 25 puta na svaku stranu.

3. Sklekovi

Vježba koju većina ne voli, i koja se smatra dosadnom. Nije laka, ali aktiviraće mišiće leđa, grudi, stomaka, ramena i ruku. Ponovite 15 puta.

4. Unutra - van

Ova zanimljiva vježba zategnuće vaše trbušne mišiće. Ponovite 20 puta.

Izvor: www.life-power.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.