Voditeljka “Slagalice” Marija Veljković dobila ćerku
Marija Veljković Milovanović

Porodila se

Voditeljka “Slagalice” Marija Veljković dobila ćerku

Glumica i voditeljka “TV Slagalice” Marija Veljković Milovanović porodila se jutros u GAK “Narodni front”. Dobila je djevojčicu kojoj su suprug Milan i ona dali ime Rosa, piše Blic.

- Porodila sam se jedan sam poslije ponoći prirodnim putem. Sve je proteklo u najboljem redu. Rosa je bila teška 4,1 kilograma, a dugačka 0.55 cm. Ja se osjećam odlično i srećna sam što je Đurađ dobio sestru - priča ponosna mama za “Blic”.

Voditeljka je u srećnom braku sa Milanom sa kojim ima dvogodišnjeg sina Đurađa. Nedavno je za “Blic Tv magazin” rekla da joj suprug u svemu puno pomaže.

-Milan mi je bio najveća pomoć i u prvoj trudnoći, a i sada sa Đurađem i budućim djetetom. Veoma sam ponosna što sam udata za čovjeka koji pripada manjini muškaraca u ovoj državi. On radi preko dana, ali kada se nakon posla vrati kući, bukvalno sve radi. Ništa mu ne pada teško, ni da presvuče sina, da ga nahrani, uspava, a ni da se igra sa njim. Maksimalno me odmjenjuje u svemu. Čak mu nisu strani ni kućni poslovi - izjavila je Marija.