Nataša Gilson godinu dana nakon rođenja ćerke postala šampion u bodibildingu (FOTO)
Nataša Gilson

Fitnes fanatik

Nataša Gilson godinu dana nakon rođenja ćerke postala šampion u bodibildingu (FOTO)

Nataša Gilson (29) je prošle godine rodila ćerku Anais. Dok većinu novopečenih mama muče suvišni kilogrami, ova žena je za godinu dana došla do idealne forme i titule međunarodnog šampiona u bodibildingu.

- Bilo je 50 učesnica na takmičenju, ali ja sam bila jedina mama sa tako malom bebom - rekla je Nataša Gilson koja je prije nedjelju dana trijumfovala na "Fit Factor" takmičenju u Birmingemu, pred oko 60.000 ljudi.

Među "našminkanim takmičarkama i onim sa vještačkim noktima", Nataša je bila jedina sa afro frizurom. Otrkila je da je u početku imala ogromnu tremu i da se "tresla kao prut". Nije željela da odustane i na kraju je briljirala.

A samo mjesec dana nakon rođenja ćerke Nataša je donijela još jednu hrabru odluku, napustila je posao u pravnoj firmi jer je za nju to bilo "previše formalno".

Počela je da intezivno trenira, a upornost ju je dovela do posla fitnes trenera u klubu "NLG Fitness" u Didsburiju, u Engleskoj.

Ova žena, koja može da podigne 90 kilograma, i čiji struk iznosi 63 centimetra, sada želi da svoje umijeće pokaže i na televiziji, kao i u ostalim medijima.

- Gvožđe se kuje dok je vruće, htjela bih da od svog imena napravim brend, možda da u nekim novinama dobijem stalnu rubriku ili da pišem kolumnu o fitnesu- dodala je Nataša.

(Žena blic)