Đulijano(9) i Klaudijo(7) treniraju dva sata dnevno i dižu tegove teške i po 4 kg
foto:printscreen

Braća "Herkules"

Đulijano(9) i Klaudijo(7) treniraju dva sata dnevno i dižu tegove teške i po 4 kg

Đulijano i Klaudio Stroe žele da budu najjači dječaci u svijetu bodibildinga u čemu ih podržavaju roditelji. Njih dvojica treniraju dva sata dnevno i dižu tegove teške i po četiri kilograma, što je izazov i za odrasle.

Devetogodišnjeg Đulijana i njegovog sedmogodišnjeg brata Klaudija roditelji su podstakli da vježbaju još otkako su praktično bili bebe. Njih dvojica su, naime, počeli da treniraju intenzivno još od kada su imali 18 mjeseci.

Porodica Stroe živjela je u Firenci, gdje su dječaci počeli da treniraju, a sada su se ponovo vratili u Rumuniju, prenosi B92.

Tridesetpetogodšnji Julijan, otac dječaka ubijeđen je da će njegovi sinovi zahvaljujući teškim treninzima postati najpoznatiji sportisti na svijetu i zaraditi veliki novac.

Stariji sin Đulijano je već dva puta oborio svjetski rekord u sklekovima izvođenim pod uglom od 90 stepeni, dok mlađi Klaudio može da izvede izuzetno tešku vježbu “razvijanje zastave”, kada je cijelo tijelo okrenuto bočno prema tlu a održava se samo na jednoj ruci.

Iako su ovi dječaci nesumnjivo spremni da izvedu nevjerovatne podvige, mnogi su osudili roditelje smatrajući da je okrutno što se tako mala djeca bave bodibildingom.

Inače, ova porodica jedva preživljava i bavi se skupljanjem starog gvožđa. Roditelji ovih dječaka smatraju da će ih upravo oni izbaviti iz bijede i donijeti bogatstvo u dom.

“Herkules” braća, kako ih mnogi nazivaju, pravi su hit na Jutjubu. Pogledajte jedan od Đulijanovih treninga.