Rukometašice Budućnosti uzele novi trofej
ŽRK Budućnost

Finale Kupa u Danilovgradu

Rukometašice Budućnosti uzele novi trofej

Kao što se i očekivalo rukometašice Budućnosti osvojile su prvi od dva trofeja ove sezone na domaćoj sceni. Izabranice Dragana Adžića su u finalu Kupa u Danilovgradu savladale istoime ni klub 24:14.

Najefikasnije u pobjedničkom timu bile su Milena Knežević i Kamila Dalbi sa po pet, dok je gol manje postigla Kristina Neagu. U ekipi Danilograda po četiri pogotka postigle su Đurđina Jauković i Ema Ramusović, dok je na golu bila odlična Nenezić sa 15 odbrana, dok su Žderić i Vukčević na drugoj strani imale po 11.

Plave uzele novi trofej – 19. Kup stigao u Podgoricu

Plave” su u utorak obezbijedile titulu šampiona nakon što su ostvarile petu pobjedu u Mini ligi za prvaka Crne Gore. Plave će posljednji meč u prvenstvu odigraće 24. maja protiv ekipe Danilovgrada.

BUDUĆNOST – DANILOVGRAD 24:14 (15:8)

DANILOVGRAD – Sportska hala u Danilovgradu. Gledalaca: 500. Sudije: Vujačić i Kažanegra (Podgorica).

Sedmerci: Budućnost 5 (2), Danilovgrad 3 (3).

Isključenja: Budućnost 4, Danilovgrad 4 minuta.

BUDUĆNOST: M.Vukčević (11 odbrana), Žderić (11 odbrana), Neagu 4, Mugoša 1, O.Vukčević, Božović 1, Gjorgijevska, Dalbi 5, Ježić 2, Cvijić, Mehmedović 3, Pavićević, Bizdra 3, Knežević 5.

DANILOVGRAD: Nenezić (15 odbrana), Rajković (jedna odbrana), Bulatović, Ukić, Pavićević 1, Grbić 1, Jauković 4, Čavlović, Agović 3, Arsenijević, Malović 1, Senić, Ramusvić 4.

Izvor: handballme.me