Dačićeva najseksi političarka osvaja Balkan i Evropu. Evo i kako! (FOTO)
Pavlović sa Dačićem

Maja Pavlović (23) članica SPS-a

Dačićeva najseksi političarka osvaja Balkan i Evropu. Evo i kako! (FOTO)

Poslije titule na Kupu Srbije, članica SPS-a Maja Pavlović, bikini fitnes takmičarka sprema se da napravni dobre rezultate na Balkanskom i Evropskom prvenstvu, a za naš portal govori o svojim planovima za budućnost.

Najseksi srpska političarka, mlada Maja Pavlović (23) članica SPS-a nastavila je sa dominacijom u kategoriji bikini fitnes. Ona je suvereno osvojila titulu šampiona na Kupu Srbije u kategoriji do 163 cm visine. 

- Očekivala sam dobar rezultat i nadala se, jer sam željela da izborim nastup za nacionalnu reprezentaciju na Balkanijadi i Evropskom prvenstvu – kaže Maja za Telegraf.rs za koji je ispričala da je Ivica Dačić najveći šmeker u srpskoj politici. 

Ona je istakla da je konkurencija bila dobra, ali da je vjerovala u sebe. 

- Sve djevojke su bile odlične, mislim da je konkurencija bila jača nego na državnom prvenstvu prošle godine. Ali ja sam naporno radila sa trenerom Ivanom Strugarevićem, koji vodi klub Borac iz Čačka za koji se takmičim. 

- Sada nastavljam sa pripremamama jer me od 11. Do 13. Maja očekuje Balkansko prvenstvo u Zaječaru, a kao četvorostruka šampionka Balkana imam obavezu da branim titulu – objašnjava Pavlovićeva. 

Ipak, kruna ove sezone biće šampionat Evrope u Barseloni, od 15.do 18 maja, a naša šampionka se nada ulasku u finale. 

- Prva želja mi je ulazak među šest takmičarki ukonkurenciji od 40 i više koliko će biti u mojoj kategoriji. A poslije toga, ako se sve poklopi, vidjećemo, voljela bih da napravim rezultat jer sam na prethodnim evropskim takmičenjima bila već šesta u finalu. Sada je vrijeme da se napadne nešto više – poručila je Maja Pavlović. 

Mi joj želimo puno sreće na sledećim takmičenjima… 

Podsjetimo Maja je odličan student medicine u Kragujevcu, a trenutno je na četvrtoj godini. Članica je Socijalističke partije Srbije u opštinskom odboru Čačak, zadužena za omladinu i sport u svom gradu. 

- Kod mene je to pitanje tradicije, pa se SPS nametnuo kao logičan izbor. Angažovana sam u oblasti sporta u mom gradu gdje na nivou omladine SPS-a radim na organizaciji sportskih aktivnosti – rekla je ona.