Bjelopoljski džudisti osvojili 20 medalja na Međunarodnom humanitarnom turniru
Osvojili 20 medalja

Zapažen rezultat

Bjelopoljski džudisti osvojili 20 medalja na Međunarodnom humanitarnom turniru

Džudisti bjelopoljskog kluba Favorit osvojili su 20 medalja na Međunarodnom humanitarnom turniru koji je proteklog vikenda održan u Podgorici.

Zlatna odličja pripala su Madoksu Duroviću, Žadei Zejnilović, Edvinu Mujezinoviću i Ibrahimu Avdiću, a srebro su osvojili Anita Zejnilović, Tijana Bošković, Mijomir Varagić, Vukomir Đurđević, Haris Martinović i Stefan Mrdak.

Bjelopoljci su u Podgorici osvojili i 10 bronzanih medalja, koje su pripale Tariku Hadžiću, Imadu Guberiniću, Darisu Batiloviću, Alminu Ljuškoviću, Amiru Čikiću, Alenu Zejniloviću, Adinu Mujezinoviću, Dajlanu Mekiću, Amaru Hadroviću i Nenadu Prebiračeviću.

" Izuzetno sam zadovoljan jer smo osvojili pregršt medalja na kvalitetnom takmičenju i potvrdili da se u našem klubu dobro radi. Nakon svega siguran sam da ćemo i sa narednih takmičenja donijeti brojne medalje. U klubu nas očekuje polaganje za pojaseve, a zatim ćemo nastupiti na prvenstvu Crne Gore za mlađe i starije pionire, koje će se održati na Cetinju. Zahvaljujemo se predsjedniku Opštine Aleksandru Žuriću, Centru za sport i rekreaciju i kompaniji Franca, koji su pomogli našim džudistima", kazao je  trener Enes Camić.