Bulatović: Nijesam kažnjena, to su gluposti
Katarina Bulatović

Demantovala rumunske medije

Bulatović: Nijesam kažnjena, to su gluposti

Desni bek mađarskog Đera Katarina Bulatović demantovala je pisanja rumunskih medija koji su objavili da je kažnjena zbog toga što se nije pojavila, na prvom treningu, nakon Svjetskog prvenstva u Srbiji. Bulatović je za Portal RTCG kazala da su to ''gluposti i da razmišlja samo o predstojećem duelu protiv Budućnosti na startu glavne runde Lige šampiona''.

U tekstu rumunske „Gazete sporturilor” se navodi da je crnogorska reprezentativka sankcionisana zbog toga što se nije pojavila na prvom treningu nakon Svjetskog prvenstva u Srbiji, već je novogodišnje praznike provela na Maldivima.

Zbog toga je uprava Đera, navodno, izrekla kaznu koja je nezabilježena u rukometu. Rumuni pišu da bivša igračica Olkima mjesečno prima 14 hiljada eura, a da je za dvogodišnji ugovor trebalo da dobije i „audi Q7”.

Navodi se da je nakon izrečene kazne Bulatović tražila da trenira samo jednom dnevno, a da Mađari i trener Ambros Martin nijesu pristali na takav ultimatum, već da su joj rekli da može da ide na ljeto.

Navode rumunskih medija, koje su prenijeli i pojedini crnogorski mediji, Bulatović je demantovala u izjavi za Portal RTCG.

''To su gluposti koje ne želim da komentarišem i ne mogu da vjerujem da se neki mediji bave takvim stvarima. Takođe, ne mogu da vjerujem da su i pojedini crnogorski mediji prenijeli takve gluposti. Umjesto što se bave lansiranjem senzacija i priča koje nemaju veze s istinom, rumunski mediji bi trebalo da se pozabave pitanjem zaostalih zarada igračica Olkima, jer su nakon gašenja kluba, ostala velika dugovanja prema mnogima koji su nosili dres tog tima. Ali kao što kažu ''psi laju...'' - kazala je Bulatović.

Crnogorska reprezentativka dodaje da razmišlja samo o predstojećem duelu protiv Budućnosti na startu glavne runde Lige šampiona. Za jednog od najboljih desnih bekova na planeti biće to prvi duel protiv kluba sa kojim je 2012. godine, osvojila titulu prvaka Evrope.

''Očekujem tešku utakmicu koja će biti posebna za mene jer ću prvi put igrati protiv kluba u kojem sam doživjela sjajne trenutke i ostvarile brojne uspjehe, uključujući i onaj najveći, a to je osvajanje Lige šampiona. Sa igračicama Budućnosti sam u sjajnim odnosima i veliki smo prijatelji van terena, ali naravno da ću na terenu dati sve od sebe kako bi moj tim došao do pobjede. Znamo da će biti teško, ali vjerujem u pobjedu, kao što takođe, vjerujem i želim da se ponovo sretnemo sa ekipom Budućnosti na finalnom turniru u Budimpešti'', zaključila je Bulatović.

Đer i Budućnost igraju u subotu, u 18 sati i 30 minuta, uz prenos na drugom programu Televizije Crne Gore.