Danilović: Đukanović namjerava da preko Podgorice i Kotora pokori Crnu Goru

Danilović: Đukanović namjerava da preko Podgorice i Kotora pokori Crnu Goru

Milo Đukanović očigledno vidi priliku da preko Podgorice i Kotora pokori i Crnu Goru, da se i zvanično vrati u političku arenu što bi bilo poštenije od ovog žalosnog i privremenog skrivanja iza Živkovića i ostalih, saopštio je lider Ujedinjene Goran Danilović.

Bivši predsjednik Crne Gore boravio u cjelodnevnoj posjeti Kotoru u susret izborima koji će u tom gradu biti održani u nedjelju. Đukanović je saopštio da nije realno da će vladajuća koalicija sa državnog nivoa imati većinu na predstojećim izborima u Podgorici i Kotoru.
Danilović smatra da je Đukanović tako pokušao da spriječi raspadanje partije koju svakog dana poneko napusti i potom zatabori u nekoj drugoj. Lider Ujedinjene je istakao da su njegove poruke zapravo tjeranje straha.

Kako je dodao, svaki svijet na ovom svijetu, međutim, manje je zlo za Crnu Goru od Đukanovićevog svijeta.

- Taj svijet je Kotor pretvorio u poptiše krvavih obračuna koji traje duže od decenije. Škaljarski i kavački svijet svjetovi su po kojima nas je vodio Đukanović i po kojima se i danas prepoznajemo širom svijeta. Ipak, dragocjeno je što se Đukanović oglasio i otvorio oči mnogima. On očegledno vjeruje u neke nove saveze na političkoj sceni koji bi DPS-u dodali snagu koju nema i vratili ga u sedlo – konj je odavno lipsao ali gazda bi da jaše - dodao je Danilović u objavi na Fejsbuku.

Naglasio je i da ko umije da čita taj prepoznaje da se Đukanović nada nekoj manjinskoj vladi na lokalu, nekom savezu sa onima koji ga zaboravno “ne pominju”, nekom novom modelu spremljenom za Kotor i Podgoricu.

- Ako mu uspije neka bude sa srećom; ako nakon decenija njegovog “sveta” još uvijek neko želi da ga vodi Đukanović, onda nemamo za čim žaliti. Svaki svet i svijet su nesamjerljivi sa polusvijetom koji nas je vodio i doveo do ponora mržnje, pakosti i straha - zaključio je on.

Izvor:DAN
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.