PES: Medojević će svoje izmišljotine protiv Mujovića dokazivati na Sudu
Pokret Evropa sad

PES: Medojević će svoje izmišljotine protiv Mujovića dokazivati na Sudu

Koalicioni partner Jakova Milatovića i Dritana Abazovića će izmišljotine da je Saša Mujović pronevjerio 800 hiljada eura dokazivati na Sudu, saopšteno je iz PES-a.

“Nije prvi put da Nebojša Medojević za potrebe bivšeg režima i njihovih političkih partnera širi neistine”, dodali su iz Pokreta Evropa sad.

Nakon što je, kako su kazali, u kontinuitetu iznosio izmišljotine na račun predsjednika PES-a, protiv Medojevića je podešena tužba, a Sud je prvostepenom presudom potvrdio sve navode iz tužbe Spajića, te konstatovao da je Medojević povrijedio pravo tužioca na čast, ugled i dostojanstvo.

“To što je Medojević sada u koaliciji sa Abazovićem za koga je tvrdio da je umiješan u švercu cigareta, a lider URE govorio da Medojević radi za Bemaks je vjerovatno tačno, jer su obojica pobjegli od mogućnosti da Sud utvrdi istinu. Iako je Medojević već izgubio spor na Sudu, to ga nije obeshrabrilo da ovog puta za potrebe Milatovića i Abazovića, izmišljotinama na račun prof. dr Saše Mujovića pokušava da zaustavi vrtoglavi pad rejtinga te koalicije”, zaključili su iz PES-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.