Nikolić: Kupovina ličnih karata režirana od strane parlamentarne većine
Miloš Nikolić

Nikolić: Kupovina ličnih karata režirana od strane parlamentarne većine

Kupovina ličnih karata, koja je jutros procesuirana od strane Uprave policije, režirana je od strane aktuelne parlamentarne većine, tvrdi Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

“Ovo je još jedan pokazatelj da stranke Vlade nemaju većinu u Podgorici i da pokušavaju na sve načine – od izbornog turizma do kupovine ličnih karata, uz institucionalne pritiske kojim pokušavaju ostaviti jedan broj birača kući, da se spasu izvjesnog debakla koji ih čeka u nedjelju”, naveo je Nikolić u saopštenju dostavljenom medijima.

Demokratska partija socijalista dostojanstveno je, ističe, uvijek priznavala poraz kada bi se na nekim izborima našla u manjini.

“Pozivamo parlamentarnu većinu da uradi isto i poručujemo im da ćemo odlučno i po svaku cijenu braniti pobjedu i većinu na izborima u nedjelju”, zaključuje Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.