Budva: Uhapšen “škaljarac”, sumnja se da je pripremao ubistvo
Ilustracija

Budva: Uhapšen “škaljarac”, sumnja se da je pripremao ubistvo

Cetinjanin Milan Kršić, koji je u policijskim evidencijama označen kao pripadnik škaljarskog kriminalnog klana, uhapšen je sinoć u Budvi.

Prema informacijama koje je M portal dobio iz više izvora, policija je stanu u kojem je Kršić boravio sa još nekoliko osoba, za kojima se traga, pronašla fantomke i oružje.

Policija vjeruje da Kršićevim hapšenjem spriječena likvidacija pripadnika suprostavljenog kavačkog kriminalnog klana.

Milan Kršić poznat je policiji od ranije, a hapšen je i početkom 2021. godine na Jahorini, sa još dvojicom pripadnika škaljarskog klana Filipom Roganovićem i Bobanom Sjekloćom, zbog sumnje da su planirali likvidaciju nekog od članova suparničkog kavačkog klana.

Kako su tada pisali mediji iz regiona, sumnja se da je meta napada bila Tamara Zvicer, supruga Radoja Zvicera, jednog od vođa kavačkog klana, koja je sa porodicom i prijateljima boravila u jednom od najluksuznijih hotela na Jahorini.

Iz Uprave policije M portal juče nije mogao da dobije zvanične informacije o ovom slučaju, a one nezvanične govore da će upravo ovo hašenje biti glavna tema dašnje konferencije za novinare u Upravi policije.

Izvor: Mportal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.