Da li znaš kako se treba brinuti o dekolteu?

Da li znaš kako se treba brinuti o dekolteu?

Ono što prvo vidimo i što nam je prvo u rutini njege je lice.

Međutim, bilo koja otvorenija odjeća – stavlja dekolte u fokus. Lako se ističe, a još lakše i njeguje – dovoljno je da pratiš par jednostavnih pravila. 

Ne zanemaruj, već odmah djeluj! 

Transformacija počinje dobrom rutinom!

Sve što koristiš na lice, produži i na vrat i dekolte.

Počinje hladnije vrijeme napolju, pa je pravo vrijeme za pH neutralne umivalice poput ELLE nagrađivanog Geske hidrirajućeg gela za čišćenje. Osim ovog osvježavajućeg gela koji će “oživiti” beživotnu kožu, ne zaboravi ni viralni Beauty by Joseon AHA/BHA tonik sa zelenom šljivom koji će duboko hidrirati kožu i pripremiti je za dalje skincare korake.

Pobjednički duo: krema – serum 

Skincare stručnjaci upozoravaju da njega lica ne završava sa bradom, već je treba nastaviti na vrat i dekolte.

S obzirom da često zaboravimo ovu regiju, nadoknadi propušteno moćnim antiage borcima koji su zapalili društvene mreže i beauty portale – viralnu COSRX hidrirajuću kremu sa vitaminom B5, te najtraženiji Some by Mi retinol serum sa tri najbolje vrste retinola!

Opuštenu i beživotnu kožu vrata i dekoltea probudi viralnim Missha Vitamin C Spot serumom za korekciju i učvršćivanje, koji će hidrirati i podići tonus kože na viši nivo!

Radi masažu i nema glavobolje!

Toliko puta smo slušale o face jogi, a da li je zaista primjenjujemo?

Ne moraš gledati tutorijale ni umarati ruke – sve će za tebe odraditi, a kožu poboljšatiGeske Sonic vibrirajući 4u1 roler za lice!

Osim ovog moćnog rolera koji koriste holivudske ljepotice Paris Hilton i Kim Kardashian, isprobaj i toplo-hladnu terapiju sa Geske Cool Warm 7u1 masažerom za lice i tijelo, koji vraća elastičnost, zateže i opušta mišiće.

Jako sunce, a moćan SPF!

Sigurno smo već i dosadili sa ovim – ali, ne zaboravljaj SPF!

Naš vrat i dekolte je posebno osjetljiv na bore i hiperpigmentacije, a sve to možeš zaboraviti ako ne zaboraviš upotrebu Frudia SPF 50+ kreme sa čak 6 voćnih kiselina!

Ukoliko želiš i njegu i zaštitu od sunca, onda je pravi izbor svjetski favorit – YouthLab dnevna krema sa retinolom i SPF-om 30!

Mali makeup trikovi za velike rezultate!

Za kraj, final touch koji će biti touché!

Sada kada nema sunčanja, egzotičnu preplanulost donose ti B.Tan proizvodi za samopotamnjivanje sa bezbroj nijansi, ali i mirisa!

Tako divna preplanula, zamiriši i zablistaj uz Yoskine šljokičavi mist sa mirisom divlje breskve i bergamota!

Sve proizvode možeš pronaći ovdje, a osjetiti promjenu rutine odmah!

Izvor:POBJEDA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.