Spajić o dvojnom državljanstvu: Prihvatljiva samo rješenja koja garantuju punu nezavisnost Crne Gore
Foto: SCG

Spajić o dvojnom državljanstvu: Prihvatljiva samo rješenja koja garantuju punu nezavisnost Crne Gore

Povodom Zakona o dvojnom državljanstvu prihvatljiva su nam samo rješenja koja garantuju punu nezavisnost Crne Gore, poručuje premijer Milojko Spajić.

On je za Pobjedu kazao i kako ne bi razmatrao promjenu državnog statusa.

“Razmotrićemo sve inicijative, a prihvatljiva su samo ona rješenja koja garantuju punu državnost i nezavisnost, kao i evroatlantsku orjentaciju Crne Gore”, kazao je on o dvojnom državljanstvu.

Pitanje državnog statusa je završeno, naglašava on.

"Želimo da što prije uđemo u EU, podignemo standard građana i ojačamo vladavinu prava – jer su to teme koje su ostale nezavršene”, zaključio je Spajić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.