Kendal Džener u bojama jeseni

Kendal Džener u bojama jeseni

Proletje drago ljeto, stigla nam je jesen. A Kendal Džener je proslavila dolazak jeseni u savršenom izdanju i u bojama koje plijene ljepotom i elegancijom.

Braon haljina Kenda Džener oličenje je sofisticiranosti

Kendal Džener započela je novu sezonu udobnom, šik odjećom dok je prisustvovala predstavljanju nove kolekcije brenda Bottega Veneta za proljeće/ljeto 2025. Revija je održana na Milanskoj nedjelji mode u subotu.

Za tu priliku, manekenka — koja ovaj put nije šetala modnom pistom, već je radije gledala u reviju iz prvog reda — obukla je prelijepu, elegantnu, čokoladno braon haljinu. Haljina ima duge rukave, a naborani struk ukrašen je zlatnim brošem koji je još više istakao savršenu boju i obline zanosne Kendal. Da li braon haljina upravo preuzima tron crnoj haljini?

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.