Nakon dvije godine ponovo na pisti: Bela Hadid prošetala na Nedjelji mode u Parizu za YSL

Nakon dvije godine ponovo na pisti: Bela Hadid prošetala na Nedjelji mode u Parizu za YSL

Nakon dvogodišnje pauze od modelinga, Bela Hadid se vratila na modnu pistu na Nedjelji mode u Parizu, učestvujući u reviji Saint Laurent za kolekciju proljeće-ljeto 2025.

Bela koja je otvoreno govorila o svojoj odluci da uzme pauzu od modelinga, ponovo je zasijala na reviji 24. septembra, gdje je prošetala u prevelikom crnom odijelu, bijeloj košulji i sa kravatom. Uz to, 27-godišnjakinja je nosila naočare sa crnim okvirom i imala je kosu u elegantnoj punđi.

Prije ove revije, Bela je poslednji put radila na modnoj reviji u oktobru 2022. godine, kada je šetala pistom na humanitarnoj manifestaciji koju je organizovala Naomi Kembel u Dohi. Tada je privukla pažnju u tamnom makeupu, uskoj crnoj haljini, crnom šalu i modernim bijelim štiklama.

Iako Bela uvijek daje svoj maksimum kada prikazuje dizajnerske kreacije, ranije je podijelila da joj profesija ne donosi istu ispunjenost. U stvari, rekla je da je taj osjećaj neravnoteže bio jedan od glavnih razloga zašto je preselila u Teksas i okrenula se drugim interesovanjima u protekle dvije godine.

"Nakon 10 godina modelinga", rekla je Bela za Allure u intervjuu objavljenom 30. aprila, "shvatila sam da ulažem toliko energije, ljubavi i truda u nešto što, na duge staze, ne donosi dobrobit."

Tokom svoje pauze od visoke mode, Bela je nedavno pokrenula sopstvenu liniju parfema pod nazivom Orebella, za koju je istakla da je oduvijek bila "izuzetno strastvena".

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.