Bukti požar između Budve i Cetinja, teren nepristupačan za gašenje

Bukti požar između Budve i Cetinja, teren nepristupačan za gašenje

U gašenju angažovan avion Direktorata za zaštitu i spašavanje Bukti požar u brdima na granici između budvanske i cetinjske opštine, saopštio je za Portal Analitika komandir Službe zaštite i spašavanja Prijestonice, Miloš Ćećanović.

Požar je buknuo kod sela Uglješići.

- Gori na teritoriji opštine Budva, ali se približava teritoriji cetinjske opštine - kazao nam Ćećanović za Portal Analitiku.

On pojašnjava da se radi o veoma nepristupačnom terenu i vrlo teškom za gašenje.

- Danas je bio na tom dijelu angažovan avion Direktorata za zaštitu i spašavanje - istakao je Ćećanović.

Sjutra će na teren izaći i cetinjski i budvanski vatrogasci, a vjerovatno će opet biti angažovan i avion.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.