Er Montenegro medicinskoj sestri Snežani Magoč poklonio put u Rim za dvije osobe
Foto: Er Montenegro

Er Montenegro medicinskoj sestri Snežani Magoč poklonio put u Rim za dvije osobe

Er Montenegro (Air Montenegro) je u znak zahvalnosti medicinskoj sestri na podgoričkom Aerodromu Snežani Magoč, koja je u petak veče tri puta vratila u život putnika, uručio poklon- put u Rim za dvije osobe.

Predsjednik Odbora direktora Tihomir Dragaš je, kako se navodi u saopštenju, kazao da su osobe poput Magoč naši heroji i svi treba da učinimo da se takve osobe istaknu i nagrade.

- Izuzetno smo zahvalni i ponosni na Vaš čin i pravovremenu reakciju, a Vaša profesionalnost i stučnost treba da služe za primjer svima - poručio je on.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora Er Montenegra Vukadin Stojanović posebno je istakao nemjerljivost čina Magoč i značaj koji imaju profesionalci poput nje.

- Ovaj događaj još jednom je pokazao koliko je važno imati obučeno i predano osoblje, a to je jedan od najvažnijih zadataka kako naše kompanije, tako i kolega sa Aerodroma Crne Gore, a sve sa ciljem brige o putnicima koji posjećuju našu državu - kazao je Stojanović.

Dodao je i da je čin spašavanja ljudskog života nemjerljiv poduhvat za koji nije moguće adekvatno izraziti zahvalnost.

Magoč je rekla da je duboko ganuta i ponosna na reagovanje kompletnog tima Aerodroma, na čelu sa šefom smjene Igorom Popovićem. 

- Sa mnom u reanimaciji su učestvovali dr Vido Vujović i koleginica Seka Radošević, koja je prva stigla. Kao tim smo pokazali da su bezbjednost i sigurnost na Aerodromima Crne Gore u svakom trenutku na najvećem nivou. Naši transportni radnici i policija su odradili fantastičan posao, a hitna pomoć je jako brzo stigla. Ovaj slučaj je potvrdio da je timski rad neprocjenjivo važan i smatram da smo našim zajedničkim reagovanjem u ovom slučaju svima jasno pokazali da su putnici na podgoričkom aerodromu bezbjedni i sigurni - istakla je ona.

Magoč je zaposlena Aerodroma Podgorica, a iza sebe ima trideset godina radnog iskustva medicinske sestre. 

- Ona je zahvaljujući brzoj i profesionalnoj reakciji uspjela da spasi život stranom državljaninu, koji je letom naše kompanije doputovao iz Istanbula u Crnu Goru. Tim podgoričke ambulante čine doktori Velimir Rubežić, Vido Vujović, Tatjana Đuričković i Vesna Vulanović, dok su medicinske sestre, uz Snežanu Magoč, još Seka Radošević, Bojana Kopitović, Vesna Suhih, Svetlana Pavićević, kao i medicinski tehničar Vječislav Peličić - navedeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.