Živković: Nadležni da saopšte detalje u vezi sa informacijom da se sprema atentat na Đukanovića; Mandić svjestan da ne može spovesti ono što je naumio

Živković: Nadležni da saopšte detalje u vezi sa informacijom da se sprema atentat na Đukanovića; Mandić svjestan da ne može spovesti ono što je naumio

Skandalozna je presuda Višeg suda u slučaju državni udar, poručuje predsjednik Demokratske partije socijalista(DPS) Danijel Živković na vanrednoj konferenciji Demokratske partije socijalista.

DPS će tražiti otvaranje parlamentarnje istrage o slučaju državnog udara, kazao je lider DPS-a.

Kaže da je riječ o legitimizaciji izdaje i prodaji državnih interesa. 

O ATENTATU NA ĐUKANOVIĆA

Komentarišući objave medija da je Milo Đukanović obaviješten da se na njega sprema atentat, kaže da su upoznati sa detaljima, ali da vjeruju da će ANB i nadležni organi objaviti detaljnije informacije. 

Upitan kako komentariše izjavu Andrije Mandića o kapeli na Lovćenu, kaže da je jasno da želi da skrene pažnju sa jučerašnje presude.

“To su njegovi ciljevi, svjestan je da se taj naum ne može sprovesti, ukoliko bi neko u to krenuo izazvao bi sukobe”, kaže Živković. 

Andrija Mandić je kolovođa, on želi da mijenja karakter Crne Gore, poručuje Živković. 

Neka ni ne pomišlja, zna dobro kako će se završiti taj naum, poručio je Živković Mandiću. 

Na linku ispod možete pogledati konferenciju DPS-a: 

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=853680976648831

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.