"Ruka ispružena prema svima koji su spremni da sarađuju"

"Institucionalna komunikacija između najvažnijih društveno-političkih aktera nije ničije ekskluzivno pravo već demokratska tekovina modernih država koja doprinosi njihovom razvoju", istakao je Milatović.

Izvor:RTCGMoj danaṣ̌nji sastanak sa predstavnicima parlamentarnih partija za cilj ima razgovor o ključnim izazovima sa kojima se, u ovom trenutku, suočava Crna Gora na putu ka punopravnom članstvu u EU, kazao je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović

"Institucionalna komunikacija između najvažnijih društveno-političkih aktera nije ničije ekskluzivno pravo već demokratska tekovina modernih država koja doprinosi njihovom razvoju", istakao je Milatović.

Kaže da će njegova ruka i dalje biti ispružena prema svima koji su spremni da sarađuju u ostvarivanju ključnih državnih ciljeva pa i prema onima koji se ovaj put nijesu odazvali na poziv da razgovaramo.

"Nastaviću da, u skladu sa Ustavom, na najbolji mogući način, predstavljam interese Crne Gore u zemlji i inostranstvu, radeći na ostvarivanju vizije evropske Crne Gore", zaključio je Milatović
SATANAK U PODGORICIKod Milatovića ne dolaze Spajić, Mandić, KneževićSastanak lidera parlamentarnih partija i predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića biće održan danas u Podgorici. Na sastanak ne dolaze predstavnici PES-a, kao ni lideri Nove srpske demokratije i Demokratska narodna partija. Dio opozicije najavio je da će doći na sastanak kod Milatovića. Predstavnici ostalih parlamentatnih partija trebalo bi danas da donesu odluku da li će prihvatiti Milatovićev poziv za razgovor.

Izvor:RTCG


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.