Vešović: Iz Pokreta za Podgoricu su nam saopštili da nema dogovora

Vešović: Iz Pokreta za Podgoricu su nam saopštili da nema dogovora

Odornik Prave Crne Gore kazao da vladajuća većina nije blizu dogovoru

Odbornik Prave Crne Gore Stefan Vešović, koji je malo prije izašao sa sastanka kazao je da su pregovori još u toku, ali da parlamentarna većina ni nakon tri-četiri sastanka u posljednjih par mjeseci još nije blizu dogovoru.

- Na tim sastancima se konstantno vrti priča oko nečeg istog. Nema pomaka ni sa jedne ni sa druge strane, iz Pokreta za Podgoricu su nam saopštili da dogovora nema. Mi smo, kao ostatak parlamentarne većine tu i pokušavamo da im pomognemo da do dogovora dođe, naravno, u korist građana. Jer u svakim pregovorima je tačnost važna, pa i jedna i druga strana moraju biti jasne u svojim zahtjevima, u tome što traže i što su voljni da daju - kazao je Vešović, uz napomenu da ne želi da arbitrira, ali da ne želi ni da građani Podgorice budu taoci jednog ovakvog procesa koji je već iscrpljujući.

Ima osjećaj da se kondtantno sa strane sugeriše da ne dođe do dogovora, ali nije htio da precizira ko to radi.

Ipak, iskazuje nadu da će u posljednjim pokušajima doći do dogovora, kako bi vlast u Podgorici opstala, jer je, dodaje, besmisleno mrcvariti građane da svako malo izlaze na izbore.

Izvor:POBJEDA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.