Krivolovac napao čuvara na Skadarskom jezeru
Foto: RTCG

Krivolovac napao čuvara na Skadarskom jezeru

U mjestu Murići večeras je došlo do incidenta, kad je krivolovac napao nadzornika na Skadarskom jezeru. Prije incidenta, nadzornik je krivolovca sa svojom ekipom zatekao u nelegalnom lovljenju ribe u ovom rejonu.

Kako su nadzornici saopštili portalu RTCG, pošto su večeras izašli na teren, zatekli su dva lica koja su nelegalno lovila ribu putem električnog aparata.Nakon što su vidjeli nadzornike, krivolovci su pobjegli i iskrcali se sa opremom i ulovom na obližnjoj plaži. 

Upravo na plaži je došlo do incidenta kad je jedan od krivolovaca fizički napao nadzornika. Drugi krivolovac je, kako tvrde nadzornici, pobjegao.

Nadzornici su zalijenili njihovo plovilo, to jest čun i dva komada jezerske ribe koju su nelegalno ulovili, dok su ostali dio bacili. 

“Ovo je drugi napad na naše kolege u zadnjih 20 dana“, kazali nadzornici sa Skadarskog jezera. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.