Raskrinkavanje: Elmina, Hana i Seid Šećerović napravili lažno ljekarsko uvjerenje da obmanu sudiju i tužioca ?

Ko falsifikuje taj je u stanju i da laže !

Raskrinkavanje: Elmina, Hana i Seid Šećerović napravili lažno ljekarsko uvjerenje da obmanu sudiju i tužioca ?

Krivična prijava protiv Šećerović Elmine, Šećerović Hane, Šećerović Seida - Beca i Dragutina Cimbaljevića ljekara specijaliste Opšte bolnice u Bijelom Polju u saizvršilaštvu sa N.N. licem, što su dana 06.09.2021 godine ugovorili i sačinili ljekarski nalaz na ime Hane Šećerović sa neistinitom i lažnom sadržinom, te unijeli povredu hematom 1x1 cm na vratu i sprazmu PMV muskulature.

Povreda nije postojala u vrijeme podnošenja prijave službeniku bjelopoljske policije Irmi Fetahović, što se da utvrditi u Zapisniku o obavještenju prikupljenom od građanina Hane Šećerović od 06.09.2021 godine, da bi se taj lažni ljekarski nalaz koji je svojim potpisom i pečatom ovjerio Dragutin Cimbaljević koristio za podnošenje krivične prijave protiv A.Z. iz Bijelog Polje, da bi se sa tim lažnim ljekarskim nalazom obmanulo tužilaštvo i sud da donesu osuđujuću presudu na štetu A.Z.

Ljekarsko uvjerenje sačinjeno je lažno, a to potvrđuje i nalaz  ginekologa dr Veličkovića kod kog je Hana Šećerović bila na pregled dan kasnije pošto je kod dr Cimbaljevića napravila lažno ljekarsko uvjerenje.

Bjelopoljka Hana Šećerović dana 06.09.2021 godine podnijela je krivičnu prijavu policiji za bludne radnje, pred bjelopoljskim inspektorima izjavila je da "nema nikakvih povreda po tijelu". Inspektori su joj nekoliko puta postavili isto pitanje, i ona im je više puta odgovrila da "NEMA NIKAKVIH POVREDA PO TIJELU"

Nakon date izjave policiji, Hana Šećerović je otišla svojoj kući u naselje Zaimovića livade.

37792054118931048544379267679129567982958099n      Zapisnik iz policije: Hana Šećerović u prisustvu majke Elmine daje izjavu službeniku bjelopoljske policije da nema povreda po tijelu

Da je bilo povreda i da ih je iznijela Hana Šećerović i njena majka Elmina prilikom davanja izjave u policiji, a tada bi službenici policije po službenoj dužnosti imali obavezu da nju kao žrtvu povezu službenim vozilom i to u pratnji policiji do bjelopoljske bolnice, posebno pošto je A.Z. optužen za krivično djelo u kom je zaprijećena velika zatvorska kazna.

ELMINA, HANA, SAID I NN LICA PRAVE MONSTRUOZAN PLAN KAKO DA IZIGRAJU SUD I PODVALE A.Z.

Kada su po Haninom svjedočenju posle date izjave u policiji ona i njena majka pošle kući u naselje Zaimovića livade, dočekali su ih Said i N.N. lica koja čitaju više puta izjavu datu u piliciji u kojoj piše da Hana nema povreda po tijelu. Zajedno dolaze do zaključka, da je moguće da će im prijava biti odbačena, savjetuju se sa N.N. i N.N. licem, koji ih savjetuju da naprave Hani male povrede da bi na osnovu istih preko svog čovjeka od povjerenja dr Cimbaljevića koji je dežurni izvadili lažno ljekarsko uvjererenje da je Hana povrijeđena što bi garantovalo osuđujuću presudu za A.Z.

NEKOLIKO SATI POSLIJE PREGLEDA DR CIMBALJEVIĆA, GINEKOLOG DR VELIČKOVIĆ, PRAVI DRUGI IZVJEŠTAJ U KOJEM ZAKLJUČUJE DA HANA ŠEĆEROVIĆ NEMA POVREDA PO TIJELU

n

Nalaz dr Veličkovića da nema povreda po tijelu

Ginekolog dr Nikola Veličković posle pregleda upisao je u ljekarskom uvjerenju da Hana Šećerović nema povrede po tijelu niti da ima tragova nasilja, što potvrđuje i izjavu Hane Šećerović datu u policiji dan ranije da "nema nikakvih povreda po tijelu".

3757691682392863324441223647762496328870370n

Opet uhvaćene u laži: Elmina i Hana Šećerović tvrde na sudu da je Hana nevina, i da nije imala odnose, dok nalaz ginekologa dr Veličkovića, pokazuje da ima himenalni prsten sa starim rascjepom na 5 i na 7h, što znači da je još par godina unazad imala intimne odnose

Postavlja se pitanje, čime su motivisale dr Cimbaljevića Elmina, Hana, Seid Šećerović i N.N. lice da sačini lažno ljekarsko uvjerenje i tako počini kriminalnu radnju kojom bi doveo u zabludu sud i tužilaštvo i nanio štetu A.Z.

Da li se tu radi o korupciji, mitu ili nečem trećem to prepuštamo da utvrdi nadležno tužilaštvo.

Sada je sigurno jasno da za vrijeme davanja izjave u policiji Hana Šećerović nije imala nikakve povrede po tijelu.

Povrede, ako ih je uopšte bilo su mogle nastati posle davanja izjave u polciji, a kako su nastale to će opet utvrditi nadležno tužilaštvo, samo što će ovog puta uloge biti zamijenjene. Elmina, Hana i Seid Šećerović će se naći na optuženičkoj klupi i moraće da objasne svoje nečasne radnje, a i da snose krivičnu odgovornost pred sudom, a zatim i moralnu odgovornost pred javnošću Bijelog Polje, a i Crne Gore.

Crnogorsku javnost veoma zanima jedno bitno pitanje, kako su detalji pravljenja lažnog ljekarsko uvjerenja mogli da prođu ispod radara i nezapaženo pored iskusnog sudije i tužioca koji su vodili slučaj?

Pored počinjenog krivičnog djela pravljenja lažnog ljekarskog uvjerenja, kojim su Šećerovići mahali čitao vrijeme ispred  sudije i tužioca dovodeći ih u zabludu i ismijavajući sud, postoje još desetine brutalnih laži u kojima su uhvaćene Elmina i Hana Šećerović na sudu, a koje ima Kodex.me u svom posjedu i koje će objaviti u narednom periodu.

NASTAVIĆE SE...

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.