Skandal na intoniranju himne u Nikšiću: Kovačević pored Milatovića držao ispružen srednji prst
Foto: Vijesti

Skandal na intoniranju himne u Nikšiću: Kovačević pored Milatovića držao ispružen srednji prst

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević držao je ispružen srednji prst ruke tokom intoniranje državne himne.

To se moglo vidjeti na snimku objavljenom na Jutjub kanalu predsjednika Crne Gore. Snimak svečanosti je uklonjen po objavljivanju teksta na portalu Vijesti.

Kovačević je to uradio sinoć tokom obilježavanja 13 godina rada Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom Nikšić.

Svečanosti je prisustvovao i predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, koji je na svečanosti sjedio pored Kovačevića.Kovačević je prije dvije godine, na svečanosti povodom Dana opštine, intoniranje državne himne ispratio stojeći, ali i držeći tri prsta na srcu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.