Blažo Lisičić podnio ostavku
Blažo Lisičić podnio ostavku

Zabrinjavajuće

Blažo Lisičić podnio ostavku

Ni odlični rezultati muške rukometne reprezentacije Crne Gore u dva kvalifikaciona ciklusa (plasman na SP i EP), nijesu bili dovoljni razlozi da se u našoj kući rukometa više pažnje posveti muškom rukometu, a takav odnos doprinio je da direktor muških selekcija Blažo Lisičić podnese ostavku, što je prema informacijama portala Handballme i saopštio čelnim ljudiman RSCG.

O njegovoj ostavci čelni ljudi saveza su trebali da raspravljaju još prošlog petka – kada je bio zakazan UO,koji ipak nije održan. Ovakva informacija je zategla sve u Savezu, pogotovo nakon što je Lisičić nedavno predložio Zorana Kastratovića za selektora, da bi zatim predsjednik RSCG Predrag Bošković obavio razgovor sa starim-novim šefom stručnog štaba, ali prema informacijama portala nije došlo do konačnog dogovora, jer RSCG Kastratoviću duguje čak sedam plata.

U rukometnim krugovima se već licitira sa imenima – traži se zamjenik Blaža Lisičića, a kao prvi pik se pominje Petar Kapisoda, koji je nedavno imao ponudu da bude generalni sekretar, ali prema informacijama portala ne želi biti dio slabo organizovanog Saveza.

Ono što je jasno jeste da samo pet mjeseci prije početka Evropskog prvenstva u Danskoj naši najbolji rukometaši nemaju ni selektora, ni direktora reprezentacije što je više nego zabrinjavajuće.