Spajić: Ne izlazite na ulice ako dođe do hapšenja ili nekog nepredviđenog scenarija
Milojko Spajić

Spajić: Ne izlazite na ulice ako dođe do hapšenja ili nekog nepredviđenog scenarija

Lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić pozvao je na Tviteru funkcionere i članove partije da ne izlaze na ulice ukoliko, kako je kazao, dođe do hapšenja ili nekog drugog neodgovornog scenarija.

“Pobjedom na izborima potpuno ćemo iskorijeniti mogućnost da neko, koristeći moć izvršne vlasti, vrši pritisak na ostale grane vlasti u pokušaju da ostvari političku ili bilo koju drugu korist. Pozivam funkcionere i članove da ne izlaze na ulice ukoliko dođe do hapšenja ili nekog drugog neodgovornog scenarija“, kazao je Spajić.

Poručuje i da je Pokret Evropa sad spreman da čeka još nekoliko dana.

“Njima je ostalo još svega dva dana zloupotreba, a nama godine dok ispravimo sistem. Čekali smo dugo, čekaćemo još par dana“, naveo je Spajić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.