Protiv dva lica krivične prijave zbog paljenja kontejnera u Podgorici
Ilustracija

Protiv dva lica krivične prijave zbog paljenja kontejnera u Podgorici

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, identifikovali dva lica koja se sumnjiče za krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

“Sumnja se da je S.V. (25) 3. juna oko 03.30 časova zapalio podzemni kontejner koji se nalazi u Bulevaru Ivana Crnojevića“, poručili su iz UP-a.

Takođe se sumnja da je S.V. (29), zaposlen u d.o.o. Čistoća kao vozač kamiona i mašina, 4. juna oko 03.20 časova zapalio dva pokretna plastična kontenjera u istom bulevaru, a kojom prilikom je požarom zahvaćeno i oštećeno i jedno putničko motorno vozilo koje je bilo parkirano u blizini.

“Sa svim je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da se protiv ova dva lica podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, čije gonjenje se preduzima po službenoj dužnosti, dok se na okolnosti oštećenja vozila izjasnio da se radi o krivičnom djelu čije gonjenje se preduzima po privatnoj tužbi“, kazali su iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.