Knežević: Osnovaćemo Stambenu zadrugu, izgradnja porodičnih kuća je naša obaveza i naš cilj
Milan Knežević

Knežević: Osnovaćemo Stambenu zadrugu, izgradnja porodičnih kuća je naša obaveza i naš cilj

Želim da razgovaramo, i da se dogovorimo o jednom izuzetno važnom planu koji će promijeniti život mnogih građana Crne Gore – osnovaćemo Stambenu Zadrugu Crne Gore. Naš cilj je da svakoj porodici pružimo priliku da izgradi svoj dom, i da obezbijedi sebi krov nad glavom, kazao je kandidat na listi “Za budućnost Crne Gore”, Milan Knežević.

“Znamo šta je sve radio korumpirani režim i ekipa Mila Đukanovića. Tajkuni i partijske glavešine imali su privilegiju da dobiju stanove i za 10 puta manje novca od tržišne vrijednosti. Oni su, praktično, dobijali stanove besplatno, dok je narod živio bez posla, bez perspektive, ostavljen i zaboravljen. To je bila privilegija za odabrane, za šefove, za drugare, prvu, drugu i njima bliske familije, dok je većina građana bila odbačena, siromašna, obespravljena i ponižena. Tu nije bilo ni govora o bilo kakvoj pravdi za ljude čista obraza”, naveo je Knežević.

On je poručio kako je 11. jun velika šansa za dodnošenje odluke i razmontranje korumpirane ekipe koja je preživjela pad DPS-a i Mila Đukanovića.

Narod će, dodaje, odlučiti kako će izgledati budućnost svakoga od nas ponaosob.

“Osnovaćemo Stambenu zadrugu. Da svaka porodica ima mogućnost da izgradi svoj sopstveni dom. Mnogi nemaju riješeno stambeno pitanje. Zato će naša Vlada, koja će biti formirana vašim glasovima na izborima, a ne u ambasadama, pružiti podršku i olakšati put ka ostvarenju sna da svaka porodica stekne svoj dom. Osnivanjem Stambene zadruge stvaramo posebne pogodnosti za građane koji nemaju riješeno stambeno pitanje”, istakao je Knežević.

Takođe, dodaje, svi građani, koji dobiju dozvolu za gradnju, koji redovno plaćaju poreze i takse, imaće pravo da kupe sav građevinski materijal bez PDV-a.

“Ova olakšica predstavlja značajnu finansijsku podršku pri izgradnji vašeg doma, poštovani građani. Želimo da vam pružimo mogućnost da uštedite i istovremeno ostvarite svoje davnašnje snove”, rekao je on.

Prema njegovim riječima, Vaš projekat i izdata dozvola za gradnju biće osnova za proračun potrebnog materijala, a PDV će biti vraćen prilikom kupovine svih neophodnih materijala. Na taj način želimo da vam omogućimo da efikasnije upravljate svojim finansijama i ostvarite svoj san o sopstvenom domu.

“Osnivanje Stambene zadruge dio je našeg sveobuhvatnog programa za poboljšanje kvaliteta života svih u Crnoj Gori. Naša Vlada imaće u vidu da je stambeno pitanje ključno za sreću i stabilnost svake porodice, a da je porodica temelj svakog stabilnog društva. Stvaranje uslova za izgradnju porodičnih kuća nije samo znak naše odgovornosti, već je, istovremeno, i naš strateški cilj u korist građana”, navodi Knežević.

Ističe kako vjeruje u snagu naroda, i da zajedno mogu ostvariti san mnogih građana.

“Nastavljamo da se borimo za pravdu! Za bolju budućnost svih građana Crne Gore. Poštovani građani, dajem čvrsto obećanje da će naša Vlada biti uz vas, podržavaće vas i zalagati se za ostvarenje vaših ciljeva. Zajedno ćemo izgraditi porodične kuće i stvoriti srećniju budućnost za sve”, zaključio je Knežević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.