Dragaš: Podnijeću ostavku ako se bude pravila koalicija sa Urom

"Ukoliko Dritan i ekipa nemaju obraza mi imamo"

Dragaš: Podnijeću ostavku ako se bude pravila koalicija sa Urom

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Tihomir Dragaš, poručio u prepisci na Tviteru da će podnijeti ostavke na sve funkcije u PES ukoliko se bude pravila postizborna koalicija sa URA-om.

On je kazao i da oni imaju obraza "ako Dritan i ekipa nemaju".

Osim toga, kazao je i da se neće desiti bilo kakva koalicija sa DPS-om.

Podsjećamo, prethodnih dana pojavila se informacija o navodnoj povezanosti uhapšenog južnokorejskog kralja kriptovaluta Hjeong Do Kvona i lidera PES-a Spajića.

Zbog toga je premijer u tehičkom mandatu Dritan Abazović sazvao ranije danas vanrednu sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost, nakon koje je saopštio da su u lap-topu koji je oduzet južnokorejskom državljaninu prilikom hapšenja u Podgorici dokazi o navodnom zajedničkom poslovanju lidera Pokreta “Evropa sad” Milojka Spajića i “kralja kripto valuta”.

Na ovo su oštro reagovali iz Pokreta Evropa sad, odakle su optužili Abazovića da, zloupotrebljavajuci ANB, konstruiše aferu u čijem centru se našao Spajić.

Dragaš je na Tviteru ocijenio da to što “Dritan radi i hvatanje za slamku da ostane još koji dan duže u fotelji se gledalo nije”.

 

 

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.