Samardžić: Ako je istina sve što je Adžić naveo, on i direktor ANB da daju ostavke
Dragan Samardžić

Samardžić: Ako je istina sve što je Adžić naveo, on i direktor ANB da daju ostavke

Ako je istina sve ovo što je ministar Adžić naveo, trebaju odmah on i direktor ANB da daju ostavke, jer su dozvolili premijeru da na Luštici, sa Spajićem i Buterinom, otvori konferenciju o blockchain tehnologijama, istakao je admiral Dragan Samardžić.

Podsjetimo, na današnjoj sjednici Vijeća za nacionalnu bezbjednost, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić je rekao da se lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić sastajao sa južnokorejskim državljininom Do Kvonom i to pošto je Korejac završio na potjernici Interpola.

„Sastajali su se i u porodičnoj atmosferi“, istakao je Adžić i dodao da je poznata i ulica u Beogradu u kojoj je do susreta došlo.

„Kontraobavještajna zaštita premijera - čista nula! Ipak, istančani senzori mi javljaju da je na sceni osmišljena obavještajno-medijska operacija, u koju je uključeno više službi, sa ciljem ostvarenja zajedničkog interesa“, naglasio je Samardžić. 

Ko kaže, kako je rekao, da Open Balkan ne radi?!

„P.S. Glede ekskluzivne vijesti o postojanju kriptomata u Tivtu, za njega znam cca godinu dana. Đe su bile službe i inspekcije do danas!?“, upitao je Samardžić. 

 

Izvor: Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.