Spajić: Pozivam tužilaštvo i nadležne da ispitaju sve

Spajić: Pozivam tužilaštvo i nadležne da ispitaju sve

Nosilac izborne liste Pokreta Evropa sad Milojko Spajić poručio je da je spreman da odgovara do kraja života ukoliko je bilo šta nelegalno uradio.

Spajić je ovo izjavio nakon prozivki o navodnoj njegovoj povezanosti sa uhapšenim južnokorejskim državljaninom Do Kvonom.

“Pozivam tužilaštvo i sve nadležne organe da uvijek sve ispitaju, i da odgovaram i do kraja života ukoliko sam bilo šta nelegalno uradio. Istovremeno ih pozivam da pokrenu postupak kad se dokaže da su pojedini lažno uzbunjivali javnost i namještali afere ljudima”, poručuje Spajić.

Kako je istakao, napad svih na PES je samo odraz snage ove partije.

“Napadajte lažima mi smo samo jači, a vi samo ličite na stari režim”, kazao je Spajić.

On je kazao i da je projekat koji su spominjali prije tačno godinu dana sada i spreman, a u pitanju je Montenegro Business District koji će biti lociran na Ćemovskom polju.

“To će biti posebna biznis zona na 3 km2 koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko 1000 eura, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd.. Upravo ovakvi projekti su potrebni Crnoj Gori i mi ćemo se samo ovim temama baviti i ne obazirati se na političarenja i podmetanje lažnih afera naših nesrećnih političkih oponenata. Kad smo digli zarade, srušili su Vladu. Sad kad najavljujemo da dižemo i penzije i zarade i pravimo projekte – pokušavaju da nas drugi put diskvalifikuju, i da vas ubijede da je prije Spajića i Evrope sad sve bilo sjajno i da smo mi glavni problem cijele Crne Gore, tako da ako nas ne bude – da će opet sve biti sjajno”, naveo je Spajić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.