Uhapšen maloljetnik (16), osumnjičen da je ubio babu

Uhapšen maloljetnik (16), osumnjičen da je ubio babu

Policiji su građani prijavili da su oko 13.50 primijetili beživotno tijelo starije ženske osobe, u blizini jedne porodične kuće u Podgorici.

Šesnaestogodišnjak sa Vrela ribničkih uhapšen je zbog sumnje da je ubio babu F.B. (72), čije beživotno tijelo je pronađeno prekriveno drvenim otpadom, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da su građani toj instituciji, danas oko 13.50, prijavili da su primijetili beživotno tijelo starije ženske osobe, u blizini jedne porodične kuće u Podgorici.

"Preduzete su mjere i radnje iz nadležnosti policije i tužilaštva te je izvršen uviđaj na licu mjesta. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući operativno-taktičke i proistražne mjere i radnje, došli do sumnje da je izvršilac ovog djela maloljetno lice staro 16 godina.

"Lice je locirano i dovedeno u službene prostorije gdje je u prisustvu radnika Centra za socijalni rad Podgorica u toku kriminalistička obrada lica, te se prikupljaju obavještenja na okolnosti događaja u svojstvu građana od većeg broja lica i sprovode druge mjere i radnje iz nadležnosti policije u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja u kojem je jedno lice lišeno života", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.