Vuković: Abazović da se stidi zbog izjave o

Vuković: Abazović da se stidi zbog izjave o "narkomanu sa Zabjela"

Potpredsjednik DPS-a prokomentarisao izjavu premijera o slučaju Do Kvon.

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS), doskorašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, kazao je da premijer Dritan Abazović “treba da se stidi” zbog izjave tokom današnje posjete Nikšiću.

Abazović je, govoreći o uhapšenom južnorejskom državljaninu Do Kvonu i njegovim navodnim kontaktima sa liderom Pokreta Evropa sad Milojkom Spajićem, kazao da se “ne radi o dripcu ili nekom narkomanu sa Zabjela ili drugog dijela Crne Gore”, već o nekome za koga postoje optužbe da je pronevjerio 40 milijardi dolara, i da dovođenje Do Kvona u kontekst sa bilo kim u Crnoj Gori, posebno na javnoj sceni, nije dobro ako je tačno.

“Sjetićete se da je, za vrijeme prethodne uprave Grada, bilo određenih ‘nesuglasica’ s jednim brojem Zabjelčalna. I tada smo iskazali poštovanje prema njihovim stavovima. I, nikome nije palo na pamet da vrijeđa ljude. Premijer treba da se stidi”, poručio je Vuković na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.