PES Kneževiću: SDT je već procesuirao funkcionere rasformiranog DF-a

PES Kneževiću: SDT je već procesuirao funkcionere rasformiranog DF-a

Očigledno je velika nervoza zbog malih procenata kad je Milan Knežević spao na to da mu zadnja nada bude osumnjičeni za prevaru, te za kratkoročne potrebe iznajmljeni Kvon, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Jeftini pokušaj da se na montiranom iskazu gradi senzacionalno otkriće jednako je efikasan koliko i optužbe oko obveznica, zahvaljujući kojima su građani bili permanentno manipulisani, navode u saopštenju.

Ističu da je upravo Spajić pružio priliku akterima takve priče da sve dokažu na sudu.

 Tako će i ovog puta istražni organi ispitati sve i reagovati. Uloga kontroverznog Kvona je da optuži PES za gomilu laži i to po nalogu one političke konkurencije koja na drugačiji način ne može spriječiti ubjedljivu pobjedu našeg Pokreta, koji vodi konkretnu kampanju. Stoga, postoji jasna razlika između prljave kampanje i Sky prepiske, koju će SDT utvrditi, ali i razlikovati na osnovu čega su neki funkcioneri rasformiranog DF-a već procesuirani. Upravo je ta razlika najveći problem Kneževića i svih onih koji se bave prljavom kampanjom, dodaje se u saopštenju.

Iz PES-a su pozvali nadležne da ispitaju finansiranje svih političkih subjekata, "a posebno onih koji su na tuđim jaslama već decenijama vegetirali tokom svog opozicionog staža".

 

Izvor: DAN

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.