Sekulić: Imam polovinu kuće u Tivtu, od Komisije nisam dobila ništa

Sekulić: Imam polovinu kuće u Tivtu, od Komisije nisam dobila ništa

Bivša ministarka ekonomije i funkcionerka DPS-a Dragica Sekulić obratila se na Tviteru i saopštila da je danas njen advokat Nikola Martinović, nakon saslušanja u SDT-u, a prilikom davanja izjave novinarima napravio nenamjernu grešku kada je rekao da ona nema riješeno stambeno pitanje.

"Naime, on je izjavio kako sam ja saopštila tužiocu da nemam riješeno stambeno pitanje. Istina je da sam tužiocu saopštila da u vrijeme mog članstva u Stambenoj komisiji nisam imala riješeno stambeno pitanje i da od komisije nisam ni tražila ni dobila sredstva za rješavanje istog, niti da sam od rada u komisiji stekla bilo kakvu materijalnu korist", pojasnila je Sekulić. 

Sekulić je navela da posjeduje polovinu kuće u Tivtu što se, kako je poručila, vidi iz njenog imovinskog kartona.

"Iz mog imovinskog kartona se može vidjeti da posjedujem polovinu kuće u Tivtu, koju sam kupila sredstvima stambenog kredita kod komercijalne banke na period od 20 godina i koji uredno vraćam od 2019. godine, a o čemu redovno obavještavam ASK", zaključila je Sekulić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.