Kolašin: Slomljena stakla i oštećen kabinet Martinovića
foto: RTCG

Kolašin: Slomljena stakla i oštećen kabinet Martinovića

Na kancelariji predsjednika Opštine Kolašin i kandidata za poslanika Vladimira Martinovića pričinjena je šteta nakon što su, za sada nepoznate osobe kamenom slomile stakla i oštetile kabinet prethodne noći. Policija je izašla na lice mjesta i vrši uviđaj.

Martinović je u izjavi za Portal RTCG kazao da ne želi da koristi događaj u dnevno-političke svrhe budući da je poslanički kandidat.

"Ali ukoliko je ovo opomena određenih mafiji bliskix struktura, poručujem im da neće uspjeti u namjeri da me zaustave da svoj posao radim po slovu zakona. Moja borba protiv mafijaških struktura uvijek je bila i biće na prvom mjestu", saopštio je Martinović.

Poručuje da nadležnim organima ostavlja da rade svoj posao.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.