Dragaš: DPS se osipa, dosta je njihovog patriotizma
Dragaš (Foto: Tviter)

Dragaš: DPS se osipa, dosta je njihovog patriotizma

DPS će u naredne četiri godine biti opozicija, tvrdi član Predsjedništva Pokreta "Evropa sad" Tihomir Dragaš.

"Patriotizam koji su samo deklarativno zastupali, u suštini je značio lično bogaćenje pojedinaca koji su bliski DPS-u, dok su obični građani i naša zemlja po inerciji klizili u siromaštvo, pravnu nesigurnost i podjele. Zbog takve politike našu zemlju je od 2006. godine napustilo preko 100 hiljada građana, što je prava mjera DPS-ovog patriotizma", kazao je Dragaš. 

Prema njegovim riječima, nesumnjivo da će DPS najmanje u naredne četiri godine biti opozicija, a to će trajati i mnogo duže, ukoliko se ne suoče sa svim propustima i suštinski ne reformišu.

"U suprotnom, ova nekada dominantna partija će nastaviti da se osipa i pitanje je da li će do narednih izbora sačuvati parlamentarni status", zaključio je Dragaš. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.