Damjanović o MANS-u: Začepljena usta opskurnoj NVO, koja služi kao batina centrima moći
Aleksandar Damjanović

Damjanović o MANS-u: Začepljena usta opskurnoj NVO, koja služi kao batina centrima moći

Ministar finansija Aleksandar Damjanović optužio je NVO MANS da služi kao batina centrima moći u raznim periodima, tvrdeći da Vlada radi transparentno.

Podsjećamo, MANS je jutros objavio da je Vlada dala saglasnost da isplati 20.000 pomoći u Nikšiću, a da navodno nije precizirala kome.

Damjanović je na sjednici Vlade, kazao da se sve validne informacije mogu pronaći na sajtu Vlade. 

 Iskazujem zadovoljstvo odlukom da ove sjednice otvorene za javnost, jer ne daj Bože da ove sjednice nisu otvorene za javnost, vijesti bi bile onakve kakvim bi im ih interpretirali dio medija ili dio nevladinog sektora. Ovako su svima začepljenja usta, mislim na ove nedobronamjerne. I u ovom slučaju začepljena su usta jednoj opskutnoj NVO, koja često služi kao batina ili slaba batina centrima moći u raznim periodima. I sada je poslužila kao pokušaj te batine ali demantovanma je onako kako trrba – rekao je Damjanović.

On je objasnio i da je 20.000 eura dobila Srednja stručna škola za organizovanje olimpijade u tom gradu. Pojasnio je da je olimpijada trebala da bude organizovana u Turskoj, ali da je zbog zemljotresa, odložena u toj zemlji, a Crna Gora je redosledu preuzela vanredno da organizuje. 

 Toliko o zlim namjerama ove NVO - rekao je Damjanović.

 

 

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.