Pejović: Nikolić da je vrijedio bio bi na poslaničkoj listi
Boris Pejović, Foto: Pokret Evropa sad

Pejović: Nikolić da je vrijedio bio bi na poslaničkoj listi

Besmislice koje plasira gospodin Miloš Nikolić relevantne su koliko i portparol DPS-a za poslaničku listu, navodi se u reagovanju generalnog sekretara Pokreta Evropa sad Borisa Pejovića.

“Da je vrijedio gospodin Nikolić bio bi na poslaničkoj listi među osamdeset i jednim kandidatom.  Nakon što je žrtvovan u fingiranoj partijskoj reformi i sklonjen sa parlamentarne liste zajedno sa Branimirom Gvozdenovićem, Slavoljubom Stijepovićem, Predragom Boškovićem i ostalim kompromitovanim kadrovima, Nikolić pokušava da vrati povjerenje štancujući jeftine pamflete za partiju koja je u rasulu“, ističe Pejović. 

Za razliku od DPS-a u kome su kako Pejović navodi očigledno navikli da se među sobom fizički disciplinuju i kažnjavaju, u Evropi sad postoji demokratska praksa odlučivanja i različitog mišljenja, što portparol Nikolić očigledno ne može da razumije. 

“Iako je pojavom PES-a formalno politički penzionisan partijski vođa DPS-a, njegove mlade i blijede kopije ostaju zatočenici i apologete pogubne politike, od koje nemaju snage ni volje da se distanciraju.  Zato siguran opozicioni staž biće politički ljekovit za DPS, dok za gospodina Nikolića ostaje nada da do sljedećih izbora neće biti tretiran kao partijski balast, što će ga u tom slučaju definitivno preporučiti za poslaničku listu“, zaključio je Pejović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.