Medojević pred sudom, Spajić ga tuži za povredu časti
Nebojša Medojević

Medojević pred sudom, Spajić ga tuži za povredu časti

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević sjutra će se naći pred Višim sudom u Podgorici, pošto ga je lider Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić tužio za povredu časti i ugleda.

Spajić je tužio predsjednika PzP-a i zbog povrede prava na psihički integritet i prava na dostojanstvo.

Spajić je angažovao Advokatsku kancelariju Danilo Radulović da, u njegovo ime, preduzima sve pravne radnje, a tužba je predata krajem februara. 

Advokat Radulović izjavio je ranije da se Spajić na ovakav potez odlučio, "kako zbog sopstvene mentalne higijene, tako i zbog mentalne higijene cjelokupne javnosti".

Spajićev advokat tvrdi da je Medojević "bombardovao javnost senzacionalističkim optužbama" protiv Spajića, "bez bilo kakvog pravnog i logičkog osnova".

Uoči podizanja tužbe oglasio se i Spajić, poručivši tada da ne želi da više toleriše ogromne količine neistina i sumanutih optužbi.

"Tpovodom podnosim tužbu protiv Medojevića, time čuvajući svoj integritet i integritet građana koji su svjedoci jarme lidera DF-a", kazao je tada Spajić u objavi na društvenim mrežama. 

 

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.