Otkazani letovi iz Beograda za Podgoricu i Tivat
Avion Er Srbija Foto:BETAPHOTO/Air Serbia

Otkazani letovi iz Beograda za Podgoricu i Tivat

Letovi kompanije Air Serbia od Beograda ka Podgorici i Tivtu, koji su bili planirani za popodnevne i večernje sate, otkazani su, prenose srpski mediji.

Avion Beograd – Tivat trebalo je da sleti u 17:55 časova, a potom i da krene nazad u 18:40. Sa druge strane, avion iz Beograda večeras je u Podgoricu trebalo da stigne u 21.45, dok je let za Beograd bio planiran u 22.15.

Iz kompanije Air Serbia poručili su kako je razlog niza kašnjenje i otkazivanja letova bila višesatna zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu, koja je uslijedila usljed nepovoljnih vremenskih uslova.

“Zbog današnje višesatne zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu usljed nepovoljnih vremenskih uslova i posljedičnog gubljenja aerodromskih slotova, došlo je do kašnjenja velikog broja letova planiranih u popodnevnim i večernjim satima. Zbog ograničenja u radnom vremenu aerodroma destinacija i drugih poremećaja u saobraćaju, do sada su otkazani letovi do Budimpešte, Tivta, Diseldorfa, Hamburga, Ciriha, Milana”, navodi se u saopštenju Air Serbia, prenosi N1 Beograd.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.