Knežević: Vučić je najviše pomogao srpskom narodu u Crnoj Gori

Knežević: Vučić je najviše pomogao srpskom narodu u Crnoj Gori

Jedan od lidera koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević, na skupu "Srbija nade" koja se održava u Beogradu poručio je da želi da prenese svima pozdrave iz bratske Crne Gore. Istakao je da voli Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vučićem koji je, kako je kazao, najviše pomogao srpskom narodu u Crnoj Gori.

"Mada više nisam siguran da se ona tako zove, već da su joj dali ime Ambasadoristan. Nažalost, junačkom Crnom Gorom, sada upravljaju ambasadori i ambasadorke, jer smo im pripali u dio kada je pročitan testament pokojnog Pantelije Topalovića. I kao u svakom Ambasadoristanu su nam poručili ambasadori da nema potrebe da nosimo svoje glave i da mislimo njima, jer će oni to činiti umjesto nas. I dovoljno je kada oni odu na spavanje, da svi ugasimo svjetla, a kada ustanu da pristavimo džezvu", rekao je Knežević.

Istakao je da upravo u Crnoj Gori postoje "časni Srbi i Crnogorci koji nikada neće priznati lažnu državu Kosovo".

"I da znate, ako da Bog da formiramo vladu kao naša koalicija i postanem premijer, prva odluka je povlačenje sramnog priznanja tzv. države Kosovo. Zato, braćo Srbi i sestre Srpkinje, ja volim ovu nepokornu Srbiju na kiši, na suncu, na vjetru, zato što je svoja i samostalna i bori se za svoj narod na KiM koji posebno pozdravljam večeras", istakao je Knežević.

23146633508175600x900

"Volim Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vučićem, koji je najviše pomogao srpskom narodu u Crnoj Gori. Obnavljao institucije, pomagao SPC, pomagao bogosloviju na Cetinju. Sada kada je bio u Crnoj Gori obećao je da ćemo zajedno otvoriti dvije fabrike na sjeveru Crne Gore. I kada me pitaju šta mi je bliže – Brisel ili Beograd, ja ih pitam jeste li normalni? Nama ništa nije bliže od Beograda, Novog Sada, carskog Prizrena i Kosovske Mitrovice. Zajedno smo počeli ovo istorijsko putovanje i sve što boli Beograd, boli i nas", naveo je Knežević.

Ukazao je da zna šta znači nezavisnost i teritorijalni integritet i pozvao i one koji su protiv skupa, rekavši da su i oni njegova braća.

"Nemojte da se dijelite, jer je interes srpskog naroda nešto najvažnije. Politike su prolazne, ali ako se zanesemo u tim tučama, ostaćemo bez države i nezavisnosti i napraviće se još jedan Ambasadoristan. Još jednom poručujem – živjela Srbija, živjela Republika Srpska, nek je vječna Crna Gora", zaključio je Knežević.

Komentari

Komentara: (1)

Misell

27. 05. 2023 - 12:21

Pa, onda ste ti i mandic samo srbi u Crnoj Gori.
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.