Demokrate: Ako se svi udružimo, mafija će ostati sama
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokrate: Ako se svi udružimo, mafija će ostati sama

Demokratska Crna Gora otvorila je sinoć u Budvi svoju kancelariju koja će biti u funkciji građana, baš tako kao i politika stranke. Kancelarija se nalazi preko puta zgrade Opštine Budva Trg Sunca 1 i već danas je puno građana iskoristilo priliku da iskaže svoje želje za predstojeće izbore.

Otvaranju kancelarije prisustvovao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, koji je istakao da Demokratska Crna Gora već posjeduje kvalitetnu i snažnu političku infrastrukturu u toj Opštini koja može odgovoriti najsloženijim političkim zahtjevima, pogotovo sada na predstojećim parlamentarnim izborima i zatražio od građana povjerenje da završimo započeti posao.

saopstenje3

Foto: Demokratska Crna Gora

"Hrabrost, spremnost za rad i entuzijazam su ono što krasi Budvane. Ističem da smo mi ozbiljan politički subjekt koji je u prethodnom periodu dao veliki doprinos društvu u cjelini, hrabrim i odlučnim potezima podigli životni standard svakog pojedinca na veći nivo i obećavam da na tome nećemo zastati", istakao je Bečić.

Bečić je takođe naglasio da međusobni dijalog sa koalicionim partnerima predstavlja smjernicu da Crna Gora krene boljim putem."Tačno je da je u jednom periodu postojala nesuglasica sa današnjim koalicionim partnerima, ali upravo iz toga smo sazreli, izvukli pouku da je potrebna veća doza dijaloga i komunikacije, ali znamo da će nesuglasica biti, ali za nas je važno da smo našli ravnopravnost u našim razlikama, da smo spremni da gradimo nešto što je veće od nas i naših stranaka: našu Crnu Goru.''

Zato je potrebno da se udružimo svi, jedino tako će mafija ostati sama. To mora biti osnova našeg političkog djelovanja, drugačije, sve što gradimo oni ruše, država se mora urediti.

"Čast mi je što i ja sam imam priliku da sarađujem sa poštenim ljudima, koji interese naroda postavljaju ispred svojih ličnih interesa, sa ljudima kojima je hrabrost za stvaranje boljeg društva neizmjerna, sa ljudima koje nije strah ni mafije ni tajkuna, sa ljudima koji su spremni biti sluge naroda, a ne bilo kojih centara moći. 
Budvo, zasijaćeš u novom ruhu nakon 11. juna, oslobodićeš se okova mafije i tvoja baklja slobode će trajati!", zaključio je Bečić.

Prisutnima se obratio i Krsto Kiko Radović, predsjednik OO Demokrate Budva.

On se prije svega zahvalio članovima svog Odbora na velikoj hrabrosti koju su godinama pokazivali, istakavši da je njihov Odbor pretrpio i pobijedio mnoge udare, zbog čega je izuzetno ponosan.

"Ovaj Odbor ovdje, sa vama, je prvi Odbor u Crnoj Gori koji je formiran i koji je donio prvu pobjedu nad Đukanovićevim režimom i odavde su krenule sve dalje promjene u Crnoj Gori", istakao je on.

"Počelo je da bude bolje u Budvi, počelo je da bude bolje i u Crnoj Gori.", zaključio je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.