Vučurović: Referendum 2006. godine klasična krađa u režiji Đukanovića, DPS-a i mafije
Jovan Vučurović

“Pojavila se opasnost od koalicije PES-a i DPS-a“

Vučurović: Referendum 2006. godine klasična krađa u režiji Đukanovića, DPS-a i mafije

Jovan Vučurović, poslanik Nove srpske demokratije (Nova), izjavio je da je referendum iz 2006. godine pokraden, uz zloupotrebe, ucjene, pritiske i, kako je istakao, otvorenu kolaboraciju mafije i DPS-a.

“Referendum iz 2006. godine je bio klasična krađa u režiji Mila Đukanovića, DPS i mafije, a za to postoje brojni dokazi. On je bio primjer zloupotrebe, ucjena, pritisaka i otvorene kolaboracije mafije i vrha bivšeg režima, tako da se može reći da je organizovani kriminal imao presudnu ulogu i da je najzaslužniji što se stvorila takva država. Ona nema veze sa istorijskom i istinskom Crnom Gorom i u njoj se godinama nakon referenduma upravo pokušavala protjerati i ugušiti tradicionalna Crne Gore i sve njene glavne karakteristike, prije svega srpski narod, SPC, Petrovići, Nemanjići, a silom nametnuti montenegrinstvo i izdajnička ideologija Sekule Drljevića”, kazao je Vučurović.

Đukanović je, dodaje on, tom “krađom na referendumu stvorio nezavisnu Crnu Goru”, praveći ujedno privatni posjed, za sebe, svoju porodicu, mafiju i tajkune.

“Međutim, dominantno snagom koalicije ,,Za budućnost Crne Gore’’ i srpskog naroda, 30. avgusta 2020. godine srušen je njegov režim i stvaraju se preduslovi da Crnu Goru izvučemo iz haosa u koji je uvukao DPS i da ona živi kao država ravnopravnih građana i naroda, u kojoj niko neće biti diskriminisan. Crna Gora je država i srpskog naroda i svih drugih koji u njoj žive i moraju se izvršiti neke promjene kojima će se i na djelu pokazati da je to tako i koje ce uvažiti realnost”, ocijenio je Vučurović.

Prema njegovim riječima, “pred nama su i novi izazovi, izbori 11. juna na kojima naš narod snažno mora podržati koaliciju Za budućnost Crne Gore”.

“Pojavila realna opasnost od povratka DPS na vlast u koaliciji sa Evropom sad, što je i želja stranih centara moći i taj scenario se mora zaustaviti. Crna Gora bira između nas koji sprečavamo da Crna Gora postane kolonija i marionetske politike i koalicije PES-a i DPS-a”, zaključio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.